Ezen az oldalon mindenki felsorolja az összes végzettségét, én azzal kezdem, hogy a legmagasabb végzettségem az egyetemi diploma.

Csak pár szóban rólam:

Már a déd nagymamám “füves”asszonyként volt ismert, gyógynövényekkel és népi hagyományok alapján gyógyított, mely tudást átadta a nagymamámnak, aki engem is tanított, már gyerekként sok gyógynövénnyel és néhány hagyományos népi gyógyászattal megismertetett. Már akkor érdekelt a gyógyítás.

Az egyetemi évek után gyógyfüvekkel foglalkoztam, és többféle masszázs képesítést szereztem.

A legérdekesebb a Kinai Tuina masszázs, mely a hagyományos kínai orvosláson alapszik, ezen kívül Akupresszúra masszázst, Lomi Lomi masszázst, Svéd masszázst is használok.

A betegségeket úgy kezeljük, hogy az emberi test működését egységes egészként tekintjük, nem csak a tüneteket szüntetjük meg, hanem a betegségek hátterében meghúzódó okokat is.

Fentieken kívül hormonokkal is foglalkozom, tehát Hormontanácsadó is vagyok.

A hagyományos kínai gyógyászatot kiválóan tudom alkalmazni a hormonterápiákban is.

Mindemellett CsiKungozom, melynek középpontjában, a meditációs gyakorlatok során a”Csí” az életenergia gyűjtés áll.

Sajnos olyan korban élünk, melyben igen nehéz legyőzni a rohanó élet miatti stresszt, a táplálékba és ivóvizeinkbe bejutott vegyi anyagokat, hormonokat stb.

Ezért is vallom, hogy a kínai gyógyászat egy szelíd, de biztos, és mellékhatás mentes terápiával gyógyít.

Minden kedves betegemet szeretettel várom, lelkileg és fizikailag is a terápiák során mindent megteszek a javulás érdekében.